Vzglavniki in zaščite za vzmetnice

Pokličite 05 734 22 04  / 

Izbirate lahko med veliko različnih tipov vzglavnikov ali zaščit za vzmetnice, ki pa jih izdelujemo sami na dimenzije po vaših željah. 

Med vzglavniki imamo na voljo:

VZGLAVNIKE IZ PREŠITEGA BOMBAŽA IN POSEBNIH SILIKONSKIH KROGLIC - zelo obstojna in kvalitetna sestava, vzglavniki se lahko perejo strojno na 80 stopinj ! 

VZGLAVNIKE IZ SPOMINSKE PENE - anatomsko oblikovane in klasične

VZGLAVNIKE IZ GOSJEGA PUHA - čisti 100% gosji puh

 

V naši proizvodnji pa vam lahko pripravimo naslednje zaščite za vzmetnice:

ZAŠČITE ZA VZMETNICE IZ KOMPAKTENGA ELASTIČNEGA BLAGA - blago ki se običajno uporablja za zunanjo tkanino pri izdelavi vzmetnic iz pen. 

ZAŠČITE ZA VZMETNICE IZ KOMPAKTENGA NEPREMOČLJIVEGA BLAGA - blago z posebno membrano na spodnji strani, katera omogoča nepropustnost blaga.

Vse zaščite lahko naredimo dimenzij po vaših željah !!! 

Oba tipa zaščit se lahko enostavno strojno pereta. Izdelujemo jih na način izdelave jogi napenjalnih rjuh in sicer tako da pokrijejo celotno vzmetnico iz vrha in strani, po celotnem spodnjem robu pa imajo dodano kompaktno elastiko in tako zelo lepo zaobjamejo ležišče. 

 

Galerija

vzglavniki iz prešitega bombaža in polikroglic
vzglavniki iz gosjega puha
vzglavniki iz spominske pene
nepremočljiva zaščita - dimenzije po meri !!!
klasična kompaktna zaščita - dimenzije po meri !!!
Potrebujete kakovostno izdelane zavese, karnise, posteljnino, preproge, sedežna pregrinjala in ostalo dekorativno opremo?
Kako do ponudbe?
Obisk razstavnega salona v Sežani in Ajdovščini

Krea

Lastna proizvodnja posteljnine in zaves!

V vseh letih poslovanja smo z zagotavljanjem prvovrstnih izdelkov pridobili mnogo zvestih strank in želimo si, da bi to postali tudi vi. Preizkusite naše izdelke, zagotavljamo vam, da ne boste razočarani. Želimo si, da bi vam naši izdelki popestrili dom ali drugi prostor, v katerem se zadržujete ter nudili udobje in sprostitev ob vedno bolj napornem tempu življenja. Navsezadnje, naše želje izkazuje tudi naš moto »

Uživajte v obdobju kjerkoli že ste!

Predstavitev podjetja Krea Sežana - krea-sezana.si
Call to action image

KREA, Kristjan Ravbar s.p., Partizanska cesta 17, 6210 Sežana, Slovenija

Pokličite 05 734 22 04  /