Senčila - tehnične zavese

Pokličite 05 734 22 04  / 

Včasih so se uporabljala izključno za zatemnjevanje poslovnih prostorov, v zadnjem času pa imajo, predvsem zaradi svoje praktičnosti, pestre izbire barv in dizajnov, vse večjo veljavo tudi v zasebnih prostorih.

Izbiramo pa lahko med naslednjimi tipi senčil: 

PLISE SENČILA

Omogočajo delno ali popolno zatemnitev okenske površine. Z različnimi vrstami blaga lahko določimo prosojnost in s tem intenziteto samega zatemnjevanja. Kot nalašč so primerni za strešna okna, saj so zaradi same sestave odpornejši na svetlobo in UV žarke.

Nameščeni so na okenski okvir, pomikamo jih lahko z vrvico ali ročno, pri čemer je možno odpiranje od spodaj navzgor, od zgoraj navzdol ali v obe smeri.

Novost predstavljajo dvoslojna plise senčila, pri katerih vrvica ni vidna, saj je postavljena znotraj samega senčila.

ROLOJI

Blago pri rolojih je lahko klasično enobarvno ali moderno tiskano, isto tkanino pa lahko uporabimo tudi pri panelnih zavesah, zato skupaj s temi tvorijo skladno kombinacijo.

Namestimo jih na strop, steno ali okenski okvir, pomikamo pa z vrvico. Sam sistem je lahko bele barve, zadnje čase pa se vse bolj uporabljajo kovinski materiali.

Novost na trgu so tako imenovani DUO ROLOJI, ki omogočajo popolno ali delno zasenčitev prostora. Sestavljeni so iz dvoplastnega blaga, razdeljenega na prosojne in neprosojne pasove. Z regulacijo prekrivanja teh pasov določimo želeno osvetlitev prostora. Lahko rečemo, da Duo roloji združujejo funkcionalnost klasične žaluzije in estetskost roloja.

ŽALUZIJE

So zelo uporabljena senčila predvsem pri oknih brez polken in v zimskih vrtovih, saj imajo podobno funkcionalnost kot rolete.

Poznamo dve vrsti notranjih žaluzij. STANDARAD, ki se upravljajo z vrvico (za dvig-spust) in komandno palčko (za naklon lamel) ter ISONOMIC HIT pri katerem se vse tri funkcije manevriranja senčil (dvig, spust in naklon) upravljajo preko posebne verižne vrvice. Slednji model omogoča boljšo zatemnitev prostora, saj se pri zapiranju prikrijejo tudi luknjice, skozi katere poteka omenjena vrvica.

LAMELNE ZAVESE

Namenjene so predvsem zatemnitvi srednjih in večjih okenskih površin. Sami trakovi so lahko širine 89 ali 127 mm. Za njihovo izdelavo imamo na voljo pester nabor različnih materialov.

Pomikamo jih s pomočjo vrvice, in sicer se lahko odpirajo v levo, desno stran ali od sredine navzven. Pritrjene so na aluminijasti tir, ki ga namestimo na strop ali steno.

Galerija

Potrebujete kakovostno izdelane zavese, karnise, posteljnino, preproge, sedežna pregrinjala in ostalo dekorativno opremo?
Kako do ponudbe?
Obisk razstavnega salona v Sežani in Ajdovščini

Krea

Lastna proizvodnja posteljnine in zaves!

V vseh letih poslovanja smo z zagotavljanjem prvovrstnih izdelkov pridobili mnogo zvestih strank in želimo si, da bi to postali tudi vi. Preizkusite naše izdelke, zagotavljamo vam, da ne boste razočarani. Želimo si, da bi vam naši izdelki popestrili dom ali drugi prostor, v katerem se zadržujete ter nudili udobje in sprostitev ob vedno bolj napornem tempu življenja. Navsezadnje, naše želje izkazuje tudi naš moto »

Uživajte v obdobju kjerkoli že ste!

Predstavitev podjetja Krea Sežana - krea-sezana.si
Call to action image

KREA, Kristjan Ravbar s.p., Partizanska cesta 17, 6210 Sežana, Slovenija

Pokličite 05 734 22 04  /