Panelne zavese

Pokličite 05 734 22 04  / 

Uvrščamo jih med modernejše oblike zaves. V kombinaciji z dvižnimi gubanimi roloji, ki so prav tako ravnih linij, dajejo prostoru celostno podobo.

Za samo namestitev panelnih zaves potrebujemo tudi posebno panelno karniso. Na voljo imamo tako 2,3,4 oz. 5 tirni kanalni sistem, odvisno od želenega števila panelov. Panele se lahko pomika ročno (vsak panel posebej), z vrvico pri čemer s potegom vrvice, nameščene levo ali desno od karnise, pomikamo panele drug za drugega, ali pa avtomatizirano na elektromotor.

Paneli so lahko različno široki, prilagajamo jih dimenzijam oken oz. vrat, predvsem pa vzorcu na izbrani tkanini. Panelne zavese nam dajejo tudi možnost kombinacij različnih tkanin, ki pa morajo biti med seboj barvno in teksturno usklajene.

Namestitev panel je zelo enostavna. Na karniso so pritrjene v zgornjem delu z ježkom, na dnu pa imajo utežno palico, ki se pred pranjem enostavno odstrani.

Za prekrivanje karnisnega sistema se lahko izdela tudi maska iz blaga, ki je z ježkom pritrjena na karniso in tako enostavno snemljiva za pranje in samo montažo. Lahko pa panelne karnise umestimo tudi v posebne karnise karnisne maske, ki pa vam jih predstavljamo pod rubriko KARNISE.

Galerija

Potrebujete kakovostno izdelane zavese, karnise, posteljnino, preproge, sedežna pregrinjala in ostalo dekorativno opremo?
Kako do ponudbe?
Obisk razstavnega salona v Sežani in Ajdovščini

Krea

Lastna proizvodnja posteljnine in zaves!

V vseh letih poslovanja smo z zagotavljanjem prvovrstnih izdelkov pridobili mnogo zvestih strank in želimo si, da bi to postali tudi vi. Preizkusite naše izdelke, zagotavljamo vam, da ne boste razočarani. Želimo si, da bi vam naši izdelki popestrili dom ali drugi prostor, v katerem se zadržujete ter nudili udobje in sprostitev ob vedno bolj napornem tempu življenja. Navsezadnje, naše želje izkazuje tudi naš moto »

Uživajte v obdobju kjerkoli že ste!

Predstavitev podjetja Krea Sežana - krea-sezana.si
Call to action image

KREA, Kristjan Ravbar s.p., Partizanska cesta 17, 6210 Sežana, Slovenija

Pokličite 05 734 22 04  /