Rolo senčilaPustite prostoru, da zapleše v igri svetlobe in barv

Notranji roloji so dekorativna senčila, ki ščitijo steklene površine in nadomeščajo zavese.Okenski rolo s cvetličnim vzorcem

Roloji prostoru zagotavljajo predvsem senco in zasebnost, poleg tega pa v zadnjem času prihaja do izraza njihova estetska nota.

Izbira materialov je velika, od klasičnih enobarvnih platen, do tiskanih platen, do platen z raznimi premazi; negorljivi, blockout, antibakterijski. Uporabljamo različne pol-prosojne in zatemnitvene tkanine.

Namestimo jih lahko na strop, steno ali okenski okvir. Če se odločite za zadnjega, nujno preverite, kako in koliko boste lahko odpirali okno. Po želji lahko naročite tudi pokrito kaseto, v katero se rolo spravlja in je tako neviden.

Posebna vrsta je SCREEN ROLO, s pomočjo katerega boste močno zmanjšali segrevanje prostora in ublažili moč sončnih žarkov.

Prav tako je zelo zanimiv TWIN ROLO, ki je narejen iz posebne tkanine, ki je razdeljena na popolnoma transparentne pasove in na zatemnitvene ter tako omogoča popolno zasenčitev ali pa le delno.

Mehanizmi so prilagojeni velikosti in teži, normalno v beli, lahko pa tudi kovinski barvi, pri upravljanju lahko izbirate med verižico in vzmetjo

Rolo je končan z utežjo, ki je všita v blago ali pa kot letev pritrjena na koncu platna.