Nabrane zavesePustite prostoru, da zapleše v igri svetlobe in barv

Gubane zavese v rumeni barviNabrane ali klasične zavese so primerne tako za prostore s klasično kot tudi z moderno opremo. Obesimo jih na aluminijast tir ali pa na dekorativno palico.

Zavese so nabrane na več načinov. Za nabiranje lahko uporabimo katerega izmed trakov z različnim faktorjem nabora, prav tako se trakovi razlikujejo po obliki nabiranja.

Druga možnost nabiranja so fiksne gube (pletke), kjer so nabori med 2 in 3-kratnim.

Za nabiranje na palico lahko izberete med zaveso z utorom in zaveso z zankami. Prva ima na vrhu narejeno luknjo, ki je prilagojena debelini vaše palice. Pri dr ugi pa vam iz blaga naredimo poljubno široke in visoke zanke, s katerimi zaveso obesite na palico. Zelo lepa je tudi kombinacija zank in gub.

Za modernejši izgled pa vam priporočamo zaveso z dekorativnimi rinki. Pod rinke vam všijemo posebno lepilo, ki omogoči, da zavesa lepše pade. Rinki so na voljo v različnih velikostih in barvah.

Če pa vam nabiranje na palico ni všeč, vendar bi vseeno radi imeli zaveso, ki bi dajala enak izgled kot zavesa z rinki, vam svetujemo, da se odločite za KS sistem. Pri tem sistemu so drsniki povezani z vrvico med seboj in omogočajo enakomerno nabrano zaveso. Za ta sistem je potrebna tudi posebna karnisa.

Nabrana zavesa je končana z robom, trakom ali čipko.

Galerija